divendres, 18 de desembre del 2009

Fitxa Regreso a Fortín Olmos



Ja es pot consultar la fitxa del llargmetratge documental Regreso a Fortín Olmos, de Patricio Coll i Jorge Goldenberg, (en la fotografia) que serà projectat el dilluns, 21 de desembre, a les 13.30 h. Per descarregar-la, fes clic ací.

dimarts, 15 de desembre del 2009

Cinema contra el canvi climàtic


Del 17 al 19 de desembre se celebra a València un cicle de cinema contra el canvi climàtic, clinema.

diumenge, 13 de desembre del 2009

EspaiCinema a la Revista FUTURA



La revista FUTURA, que és la revista d'educació de la Universitat de València (www.uv.es/revistafutura) ha publicat en el seu darrer número, el 16, un article sobre EspaiCinema. Els hi donem les gràcies i us animem a llegir l'article, que podeu descarregar fent clic ací.


dissabte, 12 de desembre del 2009

Una pel·lícula més



EspaiCinema projecta una pel·lícula més. Amb això, les persones que hagen assistit nomeś a quatre sessions tenen l'oportunitat de recuperar una pel·lícula més, i poder fer el mínim necessari de cinc pel·lícules. I totes les persones participants tenen, a més, l'oportunitat de veure una bona pel·lícula documental, gènere que ha estat present en totes les edicions anteriors d'EspaiCinema.
Dilluns, 21 de desembre, a les 13 hores, es projectarà el documental Regreso a Fortín Olmos (Argentina, 2009). Més endavant publicarem la fitxa tècnica d'aquest llarmetratge documental.

divendres, 11 de desembre del 2009

Un text sobre dibuixos animats i educació


Us deixem un text, elaborat per EspaiCinema, sobre dibuixos animats i educació. Esperem els vostres suggeriments. Per descarregar el text, feu clic ací.

divendres, 4 de desembre del 2009

També podeu descarregar-vos la fitxa de la pel·lícula Toy Story, que es projectarà el dijous, 10 de desembre, a les 14.30 h., al saló d'actes, dins de la 3a setmana d'activitats de l'Escola de Magisteri. Les projeccions de la 3a setmana estan dedicades al tema: cinema d'animació i educació. Per descarregar la fitxa, fes clic ací.
Podeu visitar la pàgina web de la pel·lícula:
http://disney.go.com/ToyStory

dijous, 3 de desembre del 2009

Uno por ciento, esquizofrenia


Dijous, 10 de desembre, a les 18:00 al saló d'Actes i després de la sessió d'EspaiCinema, es projectarà el documental Uno por ciento, esquizofrenia, i es farà un debat sobre l'estigmatització dels malalts mentals.
Més informació:
http://www.juliomedem.org/filmografia/esquizofrenia.html

Fitxa de Persepolis


Ja podeu descarregar-vos la fitxa de la pel·lícula Persepolis, que es projectarà el dimecres, 9 de desembre, a les 14.30 h., al saló d'actes, dins de la 3a setmana d'activitats de l'Escola de Magisteri. Les projeccions de la 3a setmana estan dedicades al tema: cinema d'animació i educació. Per descarregar la fitxa, fes clic ací.
Podeu visitar la pàgina web de la pel·lícula:
http://www.persepolislapelicula.es