dissabte, 31 d’octubre del 2009

Espai Cinema a Tuenti



Des d'avui, Espai Cinema també té perfil al tuenti. Apunteu-vos!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ahir dimecres 11 de novembre vam passar una vesprada molt especial. Començarem amb una xicoteta sorpresa. Uns membres de la Coral Allegro de l’ONCE, entre els que figuraven els nostres invitats a la taula del cineforum d’aquesta segona setmana de Magisteri, van vindre per presentar la pel•lícula Bailando en la oscuridad dirigida per Lars Von Trier amb una insuperable interpretació de Bjorn.

Aquest singular grup forma en un 50% per persones amb discapacitat visual presentaren la segona edició d’Espai Cinema com millor saber fer-ho, cantant i ballant en la foscor per “Allegrar” un poc i preparar a un públic que anava a visualitzar un film molt dur i trist, on ens poden veure les injustícies socials on ens moguem tots i totes i de vegades no volem ni parar-nos a pensar-ho.



El nombre d’alumnat que va vindre a aquesta sessió va ser 430 persones, sense comptar a un grup nombrós d’altres que van vindre per visualitzar la pel•li, recomanat per professorat de l’escola donat el seu contingut tan directament relacionat amb l’educació especial.

Unknown ha dit...

Con motivo del centenario de la muerte del pedagogogo anarquista
Ferrer i Guardia, desde el Departamento de "Educació Comparada i Història de l'educació" hemos organizado una actividad en la
Escuela de Magisterio Ausias March de Valencia dentro del espacio de
formación de la "Semana flexible". Dicha actividad tendrá lugar este
viernes (13 de noviembre) a las 11'30 horas en el Salón de Actos de
la Escuela, y tendrá por objeto la charla-conferencia del prof. Luis
Miguel Lázaro sobre "Ferrer i Guardia, la Escuela Moderna y las escuelas anarquistas", así como la proyección del documental "Ferrer i
Guardia: una vida per la llibertat" y la posterior charla-coloquio con los asistentes.